Billig Viva cykel i Bilka

Hej.

Jeg ved godt at jeg lige kom med en anbefaling tidligere fra Bilka om en billig Safe Performance barnevogn, men jeg får lige lyst til at henvise jer til et andet billigt produkt. Det er også specielt set i lyset af, at der var en for ikke så lang tid siden efterspurgte et tilbud om SCO cykler i Bilka.

Sagen er den, at Bilka har nogle rigtig gode tilbud på cykler i denne uge. Jeg ved godt at det plejer de næsten altid at have, men jeg synes aldrig jeg har set en Viva cykel så billigt før. Jeg ved godt at det ikke er en SCO cykel, men jeg tror faktisk næsten at Viva cykler er bedre.

Viva er et dansk design og de har været i branchen i 20 år, så de ved hvad de gør. Men i Bilka kan man vist nok få to forskellige modeller. Det er Viva Juliett og Viva Bellissimo så vidt jeg kan se. Og nu vil jeg afsløre prisen: 2999 kr. Det er altså billigt og man sparer 2000 kr. Det er dog et begrænset parti, så man skal nok være hurtig hvis man ikke vil have udsolgt.

jeg havde lige lyst til at fortælle jer om det tilbud også, men håber ikke at det er for meget "reklame"... Jeg er i hvert fald ikke ansat i Bilka :)

Af Trille d. 26-08-2011

Kommentarer (1) »

Peter - 26-08-2011 kl. 20:06

Du skal ikke være bekymret for at du gør for meget reklame for Bilka. Det er tydeligt at se, at du mener din henvisning i bedste tro :)

Faktisk vil vi hellere end gerne have at du deler nogle tilbud, hvis du ser nogle gode, f.eks. i Bilka. Om det så er Viva cykler eller Safe Performance Barnevogne er sådan set lige gyldigt.

Det er folk som dig der skaber tilbudsdebat.dk, så bliv endelig ved med det. Andre er naturligvis velkomne til at byde ind, hvis de kender bedre tilbud på Viva cykler eller lignende.

Mvh Peter.

Tilføj en kommentar

Navn
Email (vil ikke blive offentliggjort)
Webside (valgfri)